MinForening i Hobro Cykelmotion


Hej alle medlemmer af Hobro Cykelmotion.

Vi har gode faste cykeltider. Desuden forsøger mange at arrangere ekstra ture på ”skæve” tidspunkter. Det foregår på telefon, SMS o.s.v., hvor mange andre medlemmer også gerne ville have haft tilbuddet.

Vi har talt om Facebook, som en mulighed. Men fandt så foreningsappen ”MinForening”. Det betyder, at man ikke behøver at have en Facebook profil for at være med.

Som medlem kan du give andre mulighed for at køre på en fælles tur. Hvis du planlægger en cykeltur uden for normale tider, så kan du selv lave et opslag på App’en – eller kontakte én af administratorerne, som så kan gøre det for dig. 

Opslagene udmærker sig ved, at alle bliver informeret og får mulighed for at deltage. Tillige kan alle se, hvem der tilmelder sig, sådan at du kan tage bestik af, om den forventede fart mv. passer dig. Det vil være en godt, hvis det enkelte opslag indeholder:

  1. Tid - start og forventet slut
  2. Forventet hastighed
  3. Formål – hvis der er et specielt formål.
  4. Hvem der leder turen – hvis det kendes.
  5. Rute – hvis det er fastlagt.
  6. andet god viden for deltagerne – hvis du har en god tanke.

Hvis der er tvivl om noget, så kontakt os via vores kontakt mail

I bestyrelsen håber vi, at den nye mulighed kan være med til at gøre det lettere, at lave en tur sammen med andre medlemmer, som også har lyst til at køre lidt ekstra, eller som er forhindret i at deltage på de faste tider.

"MinForening" vil inden for de nærmeste dage sende en mail til alle medlemmer. Mailen vil indeholde en opstartsinformation.
 
Med sportslig cykelhilsen
Bestyrelsen